Slaapproblemen bij kinderen

Slaapproblemen bij kinderen

‘Donker uit?’ Vroeg mijn kleine meisje, al reikend met haar armpjes naar het lichtknopje. Het vanzelfsprekende gevolg van iets anders, want als het licht aan kan, kan het donker uit. Kinderlogica!

Maar wat als het vanzelfsprekende van je kind gevoed wordt door angst, en je kind niet in slaap kan komen omdat het bang is in het donker. Eén van de veelvoorkomende slaapproblemen.

Naast bang zijn in het donker, zijn onder andere angst om alleen te zijn, spanningen op school of in het gezin een veelvoorkomend slaapprobleem.

Ter bevordering van het goed in slaap komen of een goede nachtrust, kan voldoende beweging helpen. Maar ook voeding, rustmomenten, vaste regeltjes, een zelfde routine of een vast bed ritueel. Echter hebben sommige kinderen behoefte aan meer ondersteuning.

Wist je dat Reiki ondersteuning kan bieden bij slaapproblemen? Reiki is helend, verbindt en ontspant. Kinderen zijn heel ontvankelijk voor Reiki energie.

Naast Reiki kun je bij Puur Hartsverlangen ook terecht voor Body and Mind Language coaching. Op een creatieve, spelende & bewegende wijze onderzoeken we hoe we stroming kunnen krijgen binnen het probleem dat het kind ervaart.

Voel je welkom in mijn praktijk!

Harte Groet,

Karin.