Over Karin

Over Karin

Iemand letterlijk en figuurlijk in beweging zetten, iemand veiligheid en ruimte bieden om vanuit oude overtuigingen en gedragingen nieuwe inzichten te laten creëren, samen helder krijgen welk “puur hartsverlangen” er schuil gaat achter een stagnatie die iemand ervaart…… het is een passie van mij om kennis en ervaringen met anderen te delen.

Als Zijns- en lichaamsgerichte coach, BML coach/trainer, Reiki Master bied ik vanuit mijn eigen praktijk in Emmeloord individuele coaching en cursussen aan.

Welkom!

Opgroeien in een warm en liefdevol gezin vormt de basis van mijn leven. Naast liefde vormen integriteit en empathie een uitgangspunt om andere mensen te coachen binnen hun eigen processen.
De wijze waarop ik of iemand reageert en handelt, de beweegredenen waarom wij iets doen en het streven naar innerlijk geluk heeft altijd mijn aandacht gehad.

Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven, en naast dat ik de mogelijkheid kreeg om met kinderen te gaan werken ontstond er een ruimte om vanuit een diep verlangen mij volledig te gaan richten op mijn eigen persoonlijke groei en ontwikkeling.

Opleiding

Ik nam deel aan diverse cursussen en vanaf 2009 volgde ik onder andere de drie jarige erkende en geaccrediteerde zijns- en lichaamsgerichte HBO opleiding bij Arianne Groeneveld binnen opleidingscentrum Helios die ik in 2012 heb afgerond.

Vanaf begin 2013 heb ik mij laten inspireren door Jos Dolstra, grondlegger en lerares BML en tevens eigenaar/dansdocent van een eigen danscentrum. Aan het BML instituut volgde ik de erkende en geaccrediteerde HBO opleiding voor lichaamsgerichte coaching en therapie.

In 2018/2019 ben ik binnen het traditionele Reiki Usui Systeem door Arianne Groeneveld, 5de in de afstammelingslijst van Usui systeem, opgeleid tot Reiki Master. Van 2017 tot 2019 assisteerde Arianne Groeneveld tijdens de Reiki 1 en Reiki 2 cursussen. Sinds 2007 beoefen en geef ik Reiki behandelingen.
Nieuwsgierigheid en leergierigheid hebben geleid tot inzichten en bewustwording. Ik omarmde mijn hoog sensitiviteit (HSP-er), de valkuilen en leerde mijn kwaliteiten te benutten. Mijn innerlijke groei en ontwikkeling ben ik gaan zien als een reis die niet ophoudt. Een reis vanuit een puur hartsverlangen waarin ik een innerlijke vrijheid ben gaan ervaren. En die vrijheid gun ik iedereen die stagneert!

Harte Groet,

Karin