Reiki Cursussen

Reiki Cursussen

Wanneer je geraakt bent door de vorm Reiki en je wilt je verdiepen in de helende wijsheid volgens het Usui Shiki Ryhoho systeem dan is het mogelijk om zelf een cursus te volgen. De traditionele Reiki methode wordt mondeling overgedragen door een Reiki Master die getraind is om de essentie en de vorm van de oefening door te geven.

Reiki 1

Reiki is gemakkelijk en door iedereen te leren en de zelfbehandeling is de basis van deze helingskunst. Een Reiki eerste graad cursus bestaat uit vier dagdelen en vier inwijdingen, ook wel afstemmingen genoemd. Tijdens deze inwijding word je afgestemd op de helende universele levensenergie die je kunt gebruiken om jezelf en anderen te helpen.

Tijdens de cursus:

  • Leer je de basishandposities om jezelf te behandelen en om universele energie door te geven aan anderen
  • Wordt de geschiedenis van Reiki behandeld
  • Vergaar je allerlei praktische Reiki-kennis
  • Leer je over de vijf Reiki principes
  • Gaan we oefenen, oefenen en nog eens oefenen en met de ervaring, die je tijdens de Reikicursus opdoet, creëer je een liefdevolle bedding voor jezelf om met vertrouwen in je eigen omgeving Reiki te gaan beoefenen

De Reikicursus wordt afgesloten met een certificaat.

Na deze cursus worden er momenten aangeboden waarin je je Reiki eerstegraad kennis kunt opfrissen, je ervaringen kunt delen en er ruimte is om Reiki met elkaar uit te wisselen.

Reiki cursussen vinden plaats op vrijdag & zaterdag  of zaterdag & zondag.

Reiki 2

Wanneer je minimaal drie maanden Reiki eerste graad met regelmaat hebt beoefend en het verlangen hebt om een nog diepere verbinding aan te gaan met Reiki en met jezelf, dan is het mogelijk een Reiki tweede graad cursus te volgen. Reiki 2 werkt sterk helend op het mentale en spirituele niveau. Mensen ervaren dat de Reikistroom krachtiger en intenser is na het volgen van een Reiki 2 cursus. In deze Reiki 2 cursus word je één keer afgestemd.

Tijdens de cursus:

  • Leer je de symbolen volgens het oorspronkelijke Usui Shiki Ryhoho systeem
  • Leer je met deze symbolen Reikiondersteuning te bieden om jezelf en anderen te helpen thuis te komen bij jezelf
  • Leer je effectiever energieblokkades te doorbreken
  • Leer je op afstand een behandeling te geven

De Reikicursus wordt afgesloten met een certificaat.

Reiki cursussen vinden plaats op vrijdag & zaterdag  of zaterdag & zondag.

Nieuwsgierig geworden?

Ontdek doormiddel van Reiki dat er een oneindige bron van universele energie is. Een zuivere vorm van onvoorwaardelijke liefde en levensenergie, van waaruit je kunt putten en van waaruit je kunt geven. Neem gerust contact op voor vragen of een kennismaking!