September

September

Een aantal van jullie weten dat ik een passie heb voor koken en dat ik tijdens een workshop/cursus met liefde een eigen gecreëerde veganistische soep aan de deelnemers serveer. Wanneer ik mijn gezellige eters zie genieten zeg ik wel eens, ‘je moet er nu van genieten want je krijgt het nooit weer’. Dit omdat ik zelden volgens een recept kook. Ik kook, experimenteer, varieer en stroom vanuit mijn hart en op deze manier weet ik altijd weer iets nieuws, verrassends en fijns te creëren. Een enkele uitzondering volgens recept daargelaten. Zo werden mij onlangs (ik waan mij af en toe in Frankrijk) bij het leukste en schattigste kraampje uit de Noordoostpolder (Sanne’s Streetfood) drie hele grote courgettes in de armen gedrukt en maakte ik volgens het recept, wat ik doormiddel van een app toegestuurd had gekregen, én een kleine “touch” van mijzelf (ik kon het niet laten) GOUD in potten. Terwijl deze potten het witte aanrechtblad goudgeel deden oplichten bedacht ik mij hoe gaaf het eigenlijk is dat je kunt genieten of gebruik kunt maken van iets wat je veel eerder hebt geoogst. Deze gedachten brachten mij bij de maand september, ook wel tweede oogstmaand genoemd. Een mooie maand om de balans op te maken, onze HART balans. Wat heb ik de afgelopen periode geoogst, wat dient mij in de komende periode en wat wil ik bewust persoonlijk zaaien? 

Voel je op dit moment de behoefte om de balans op te maken, wil je je hartsverlangen zichtbaar maken zodat je bewust kunt zaaien en wil je uitzoeken of ik je daarbij kan helpen? 

Je bent welkom!

Harte Groet,

Karin